46 milioane euro pe harti inutile

 1. E strigător la cer, dar parcă ne-am obișnuit și nu ne mai miră astfel de mostre ale comodității românești. Suntem șocați doar când auzim vești pozitive, cum ar fi găsirea unui portmoneu plin cu bani și înapoierea lui. 😯

  • Si uite asa anormalitatea isi schimba locul cu normalitatea, binele cu raul si cinstea cu coruptia, iar acest proces devine treptat o caracteristica a noii societati romanesti.

 2. july

  Copy-paste pe toate planurile, G. !

 3. O analiză pertinentă ar fi costat mult, foarte mult și nu mai rămâneau bani pentru cluburile acelea „scumpe”!
  De inundații suferă doar oamenii simpli, căci ceilalți își construiesc vilele pe terenuri bine ferite de orice fel de calamitate! Și își pot permite și asigurări acoperitoare pentru orice eveniment nedorit!

 4. Nici nu ştiu dacă mai are sens să mă revolt. A cîta oară folosim prost nişte foarte mulţi bani, care nu ne sînt acordaţi chiar gratis, fiindcă România, stat membru al uniunii sau comunităţii ăsteia ” ieuropene” este şi stat cotizant totodată, nu?
  Trăiesc cu impresia care tinde să devină o certitudine, că în marea lor majoritate, cei care decid în orice sector sînt numiţi pe criteriul ” Ăl mai Îngî din ţară”. Şi cică să nu te apuce pandaliile.
  Există un set de două întrebări logice la care e de bun simţ să se dea răspunsuri înainte de a se apuca de cheltuit banii în vînt:
  ” Pentru ce sînt necesari banii?”
  „Care este beneficiul practic?”
  De obicei se răspunde numai la prima întrebare . La a doua, Îngî nu mai pricepe sensurile în limba română.
  Ştiu. Nu-mi spune că sînt naivă. 😆

  • Nici prin gand nu mi-a trecut sa-ti spun asta. Voiam sa iti datu raspunsul domnului sau doamnei Îngî care nu sunt tocmai Îngî. Stiu prea bine de ce au luptat sa ajunga acolo.
   1. Banii sunt pentru a fi cheltuiti pe femei masini tari si vilane
   2. Beneficiul practic este ca mie sa imi fie bine 🙂

 5. De fiecare data cand aud de sume coloooosale, ma intreb de ce nu avem industrie, in schimb avem bani pentru toate rahaturile. Toate tampeniile care in realitate nu costa atat. De ce investim in „calitate” pe planuri inferioare si pe plan superior suntem 0.

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: