Concursul Frumusetile saptamanii

Venita de prin padurile tropicale ale Americii de Sud, prima candidata este imbracata intr-o tinuta marca Amaryllis Red Lion, de un rosu intens care nu ingaduie nici o confuzie cu privire la casa de moda care a realizat creatia vestimentara. Este desigur vorba despre casa de moda „Holande” care a creat prima data acest model in 1958 si care este in mod continuu solicitat de pasionati  din intreaga lume.

Amaryllis Red Lion

Amaryllis „Red Lion”

Urmatoarea concurenta la titlul de Floarea Saptamanii, este una dintre cele 80 de specii de Orchidacee raspandite in general in sudul Asiei sau Asia de sud-est dar si prin Noua Guinee. Este vorba despre o Orhidee Vanda.
De data asta o Vanda cu flori de o culoare intre rosu coral si rosu strawberry, care defileaza cuminte pe catwalk alaturi de suratele ei, una avand o tinuta de primavara de culoare orange si alta cu rochie de seara avand o culoare persian blue.

Vanda red

red Vanda

Red Vanda

Red Vanda

O alta candidata la titlu, vine tocmai din Java, Indonesia. Numele ei este Gynura aurantiaca si este imbracata intr-o tinuta dintr-o tesatura avand culoarea verde camelon cu irizatii violet ale carei ornamente florale sunt de coloare portocalie. Contrastul primelor doua colori ii dau un aer extraordinar de sobru, iar prezenta celei de a treia o face foarte vesela, placuta si… accesibila.

Gynure orange-Gynura aurantiaca

Gynure orange-Gynura aurantiaca

Gynure orange-Gynura aurantiaca

Gynure orange-Gynura aurantiaca

Ultima candidata este Azalea MollisGibraltar‘ originara din, ati ghicit: din Japonia. Vine intr-o tinuta de primavara de un rosu stralucitor, avand cu volane si ornamente generoase capabila sa iti retina privirile timp indelungat cautand sa-i descoperi  formele.

Azalea mollis Gibraltar

Azalea mollis Gibraltar

Azalea mollis Gibraltar

Azalea mollis Gibraltar

Astazi am onoarea de a va numi membrii juriului. Voturile voastre vor decide castigatoarea concursului de frumusete pentru aceasta saptamana .

  1. Gi, crezi că pot? Aş face o mare nedreptate acordînd votul uneia singure. Podiumul ăla nu e mai lat cumva? 🙂

    • Intotdeauna este greu sa iei o decizie cu mintea, atunci cand sufletul si inima isi cer dreptul lor democratic al votului. Dar intotdeauna trebuie sa fie cineva unic castigator si acela este… ??

      • Tocmai pentru că le cunosc bine, știu sigur că Red Lion are cel mai puternic impact vizual. Culoarea lui îţi strepezeşte dinţii 🙂 Iată deci cîştigătorul!

***********************************************************************************************************************************************

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: